Welkom bij Nathalie Hendrickx's Workshops

Klei Workshops voor enthousiastelingen en bedrijven!

Workshops & cursussen

Al enkele jaren is het, enkele recente sluitingsperiodes niet te na gesproken, gezellig druk in mijn atelier. We hebben dan ook een mooi aanbod voor al wie zin heeft om de handen uit de mouwen te steken, en de inspirerende, rustgevende werking van spelen met klei wil ervaren.

Zo zijn er in en rond de vakantieperiodes steeds enkele leuke dag- en avondworkshops gepland waarvoor je individueel kan inschrijven zodoende al eens een eerste ervaring op te doen, of omdat het specifieke onderwerp je boeit. Doorheen het seizoen zijn er dan weer cursus groepen in ons atelier waarbij je een tiental keer een vast moment in de week langskomt. Je krijgt er de kans je eigen ideeën uit te werken aan de hand van verschillende technieken die toegelicht worden. Je werkt op eigen tempo en met persoonlijke begeleiding. Tot slot hebben we ook workshops op maat. Ben je met een aantal vrienden, heb je een speciale gelegenheid te vieren of nood aan een teambuilding? Dan ben je welkom voor een privé workshop, hier in mijn atelier, of op locatie.

 

Workshops

Deze workshops vinden doorgaans in 1 sessie plaats van 3 uur. Elk van de workshops heeft een eigen thema waar iedereen mee werkt. We starten met enkele voorbeeld resultaten en de gebruikte technieken voor te stellen. Daarna ga je meteen zelf aan de slag onder persoonlijke begeleiding. Ervaring is hier helemaal niet voor vereist. Nadien bak ik alle werken en kan je ze enkele weken later komen ophalen om helemaal van te genieten!

Workshop Thema's
Schalen & Kommen                     
Serveerschalen
Ontbijtsets
Porseleinen Theelichtjes
Gietmallen maken en gieten met Porselein
Vogel drinkschaal
Plantenpotjes

Volg me op social voor de komende workshops data, of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Cursus Keramiek

Heb je echt zin om er eens voor langere tijd in te vliegen, dan kan je je aansluiten bij één van onze cursus groepen. Deze groepen hebben een vast uur in de week. Het zijn sessies van 2,5 uur, en voor elke reeks zijn er 10 sessies ingepland over een 3tal maanden. Nieuwe groepen starten telkens in Januari, April en September.

Deze cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je krijgt de kans je eigen ideeën uit te werken aan de hand van een aantal technieken die worden toegelicht waaronder; opbouwen met worsten, plaattechniek, werken met drukmallen. Tijdens deze cursus komt draaien niet aan bod. Hiervoor verwijs ik je graag door naar de collega's van Maanpot Keramiek in Breisem.

Er zijn lessen op dinsdag- en woensdagavond van 19.30u tot 22u en op vrijdagochtend van 9.30u tot 12u.

Nieuwe lessenreeksen in 2023 zullen starten vanaf 10 januari, 18 april en 12 september. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Info &prijzen kan je ook terugvinden op mijn FB en IG pagina. Inschrijven doe je best via info@nathaliehendrickx.com

Privé workshops &
Teambuildings

Ben je met een aantal vrienden, heb je een speciale gelegenheid te vieren of nood aan een teambuilding? Dan ben je welkom voor een privé workshop op maat.

Er kan gekozen worden uit de thema's van de open workshops in de lijst hierboven. Voor team buildings hebben we ook formules waarbij aan één gemeenschappelijk doel gewerkt wordt, al dan niet gecombineerd met een wandeling langsheen de prachtige Lubbeekse natuur. Ook een gezonde, vegetarische lunch of kleine receptie zijn mogelijk.